Yarışmanın son günü olan 25 Ekim Pazar günü, İngiltere’den gelen Wacs jüri başkanı Garry Filbey görevlendirmeleri ile Amerika, İsveç, Portekiz, İngiltere, Hırvatistan, Slovakya, İsrail, Bulgaristan, Sırbistan,  Güney Kıbrıs, Slovenya, Romanya ve Türkiye’den katılan Wacs jürilerinin değerlendirmeleri sonucu kategorilerde kupa alan yarışmacılar belirlendi.
	 
	Altınkepçe Aşçılar Derneği Başkanı Mustafa Nail Özden gastronomi dünyasının önemli sembollerinden olan ve usta şeflerin taşıdığı regaleyi Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in boynuna asarak, aşçı ceketi giydirdi.
	 
	Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Altınkepçe Aşçılar Derneği Başkanı Mustafa Nail Özden ve jüri başkanı Garry Filbey ve yabancı jürilere plaket ve hediyelerini verdiler.
	 
	Renkli şovların yapıldığı, ünlü aşçıların katıldığı yarışmada, Üniversite kategorisinde Altın Şef,1.Sırbistan’dan Mladen Pssıc,2.Türkiye’den Burak Tunuslu, 3.Kıbrıs’tan Marios Loannou oldu. Grand Prix Ekip yarışmasında ise Birinci İsrail, ikinci Türkiye Üçüncü ise Bulgaristan takımı seçildi. Ödül töreni ve gala yemeği, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesine verilen jüri özel ödülü ile son buldu.
	 
	Üniversite Kategorisi Altın Şef
	 
	1. MLADEN PSSIC ,  SIRBİSTAN
	2. BURAK TUNUSLU ,TURKİYE
	3. MARIOS LOANNOU ,KIBRIS
	 
	 
	Grand Prix Ekip Yarışması
	 
	1. İSRAİL TAKIMI
	2. TURKİYE TAKIMI
	3. BULGARİSTAN TAKIMI
	 
	 
	En iyi Lise Grup Yarşması
	 
	1. ERMAN HOTHA
	FAVZOL BRANKOLLART
	ELISEO KIBRAKO
	ARNAVUTLUK LİSESİ
	 
	2. BERKE ÖZBEK
	VOLKAN DURSUN
	MUSTAFA ARIKAN
	ALANYA ÜMİT ALTAY LİSESİ
	 
	3. HALİL İBRAHİM KEKİÇ
	SULEYMAN CAN
	EREN YUNUS DAĞLI
	 
	 
	En İyi Üniversite Grup Yarışması
	 
	1. MILOS CIRIS 
	MLADEN PASIC
	OĞUSHAN BICUP
	SIRBISTAN UNİVERSİTESİ
	 
	2. ÖMER BAYHAN
	ÖMER ŞEKER
	SADETTİN AKTAŞ
	YALOVA ÜNİVERSİTESİ
	 
	3. GİZEM ATAR
	TERCAN ÖZÇELİK
	NİHAN GÜLEÇ
	 
              
              
                              
               
        
      
      
      
        
        
    
    
    
                                    
                                                                          
                                     
      
									
						
                                          
    
  
    	
Yorumlar